34 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Dan otvorenih vrata Društva Hrvatska žena

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U povodu Adventa Društvo Hrvatska žena u svojim prostorijama u Vinkovcima organiziralo je Dan otvorenih vrata kako bi posjetiteljima predstavili sav svoj dosadašnji rad, među kojim su osim raznih rukotvorina, prigodno prezentirani i domaći, ručno rađeni, suhi božićni kolačići, a kojom prigodom su posjetitelji, neke od radova mogli i kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Sva prikupljena sredstva, kao i uvijek u organizaciji društva Hrvatska žena, idu u humanitarne svrhe.

U sklopu Dana otvorenih vrata u prostorijama društva Hrvatska žena održane su i mnoge radionice, a pridružile su im se i druge udruge, među kojima i udruga Vrijedne ruke Vinkovci , Klasje Privlaka i Udruga braniteljica grada Vinkovaca.

Osim javnosti već poznatog humanitarnog rada Društva Hrvatska žena i njihove uspješne akcije kojim su kupili i opremili stan u Zagrebu, koji je namijenjen za roditelje i djecu oboljelih od malignih bolesti, ova udruga brine i za stare i nemoćne, siromašne i sve one kojima je pomoć potrebna. Povodom najnovijeg velikog projekta Društva Hrvatska žena kojim će otvoriti Centar za dnevnu palijativnu skrb u Vinkovcima, organizirale su humantarni Božićni koncert 15. prosinca u 20,00 sati u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić” Vinkovci, te pozivaju sve da ne propuste ovo božićno vrijeme darivanja i pridruže se njihovoj velikoj humanitarnoj akciji.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime