19 C
Vinkovci
Nedjelja, 1 listopada, 2023

Dan otvorenih vrata u OŠ ”Antun i Stjepan Radić“ Gunja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U školskoj dvorani OŠ ”Antun i Stjepan Radić“ Gunja danas je održan Dan otvorenih vrata. Težište je bilo na brojnim izvannastavnim aktivnostima i projektima koje je škola provodila ove školske godine.

Različitim sadržajima – prezentacijama, video najavama, filmovima, izložbom učeničkih radova, supertalent show programom učenicima, roditeljima i svim gostima bio je prikazan kreativan i suvremen pristup odgoju i obrazovanju koji se u školi njeguje.
Program je organizirala i vodila školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić u suradnji s ravnateljicom škole Marijanom Lucić.

Sveukupno je bilo 20 izlagača a predstavljene su brojne izvannastavne aktivnosti, kao što su: filmska, dramska, recitatorska, novinarska, likovna, glazbena, keramičarska, čitateljska i karitativna skupina. Također, svoje aktivnosti predstavili su i Mladi tehničari, ali i školska zadruga „Alšan“ zajedno s vrtlarima i domaćinstvom.

Predstavljeni su i brojni projekti, poput GLOBE projekta, projekt EKO škole, projekt STEMajmo, Participativni online filmski klub Sedmi kontinent, projekt Klikeraj i brojni drugi.
Program je završio Supertalent show programom, koji su vodili učenici naše škole u suradnji s nastavnikom glazbene kulture Edvinom Čajtinović. Sveukupno je bilo 11 izvođača a ravnateljica škole uručila je poklone pobjednicima. Prvo mjesto po glasanju publike, osvojio je učenik 3. a razreda Jusuf Šabanović, 2. mjesto osvojio je 7. c razred, dok je 3. mjesto osvojila Tia Ahmetović, također učenica 3. a razreda.

Cjelokupni program događanja dostupan je na web stranici i na „Facebook“ stranici škole“.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime