14.9 C
Vinkovci
Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Dan otvorenih vrata Udruge Hrvatska žena Vinkovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U dvorani Mjesnog odbora Kolodvor upriličen je Dan otvorenih vrata Udruge Hrvatska žena Vinkovci. Svaki posjetitelj mogao je vidjeti, ali i kupiti pripremljene rukotvorine i domaće kolače. Sav prikupljeni prihod ide u jednu svrhu – hvalevrijednu akciju Udruge Hrvatska žena.

– Svi prihodi koje mi zaradimo idu za stan u Zagrebu koji smo mi kupili. To je za malignu oboljelu djecu i njihove roditelji koji su u pratnji tijekom njihova liječenja, podsjetila je Josipa Branislava Fegeli, jedna od 62 članice udruge.

Sve izrađuju same, u svojim kućama ili zajedno, na radionicama. I prošlog tjedna održana je jedna radionica tijekom koje su izrađivale božićne ukrase. Raspoložene i nasmijane članice ove udruge poručuju da su kod njih svi dobrodošli.

Voljeli bismo da je što više mladih. Sad nam se pomalo priključuju i liječnice koje odlaze u mirovinu jer su vidjele da svašta radimo i da je to veliki doprinos. Veliku gužvu imamo i želimo što više zaraditi za našu akciju.

Nešto kasnije, obilježavanju Dana otvorenih vrata Udruge Hrvatska žena Vinkovci pridružile su se i članice Udruge žena iz Starih Mikanovaca, Kulturnog centra Klasje iz Privlake, ali i članice domaće vinkovačke udruge Vrijedne ruke. Dobro društvo i smijeh, uz plemenit cilj, kažu iz udruge – dobitna je kombinacija.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime