21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Dan sigurnijeg interneta obilježen u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dan sigurnijeg interneta, obilježava se svake godine drugog dana u drugom tjednu veljače. Ovoga puta u Vukovaru obilježen je dan kasnije u Europskom domu Vukovar, održano je predavanje s ciljem potaknuti mlade, ali i sve građane da internet, mobilne uređaje i druge online tehnologije, koriste na siguran način. Predavanja i radionice namijenjene su bile svima, prvenstveno mladima, ali i profesorima roditeljima, pa čak i starijoj braći i sestrama koji žele biti primjer mlađima.

“Dan sigurnijeg interneta”, provodi se kao nastavak prošlogodišnjeg projekta “Kažem DA pristojnom ponašanju na Internetu”. I upravo zbog toga predavači provode edukaciju i podižu svijest mladih o opasnostima koje sa sobom donosi internet. Ovom aktivnošću, nastoji se i osvijestiti o virtualnom svijetu, jer često se događa da zaboravimo da iza virtualnog imena stoji stvarna osoba.

Bile informacije koje pronađemo na internetu korisne ili ne, dobre ili loše, ono u čemu se svi slažu – najbitnije je znati koristiti internet na siguran način.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime