30 C
Vinkovci
Petak, 22 rujna, 2023

Dani otvorenih vrata EU projekata u Tehnološkom parku Vinkovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna u vinkovačkom Tehnološkom parku održavaju se Dani otvorenih vrata EU projekata. Cilj njihova održavanja je predstavljanje projekata koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u brojnim područjima. Tehnološki park Vinkovci od svoga je osnutka do danas realizirao projekte u ukupnoj vrijednosti od preko 2.000.000 kuna.
– Prvi značajan projekt datira iz 2013. godine, a odnosi se na adaptaciju zgrade Tehnološkog parka. Projekt je vrijedan nešto više od 1.000.000 kuna, a dodatnih 600.000 kuna investirano je informatizaciju i klimatizaciju prostorija. Danas je u Tehnološkom parku smješteno 20 tvrtki s preko 70 zaposlenih, od toga preko 30 posto visokoobrazovanih – rekao je Josip Gilja, direktor Tehnološkog parka Vinkovci.
Zamjetan je broj i onih mladih ljudi, poduzetnika-početnika, kojima je Tehnološki park, uz svesrdnu potporu Grada Vinkovaca, pružio priliku za realizaciju poduzetničkih ideja i to uz minimalna financijska ulaganja i jednako takav investicijski rizik.
Uglavnom, Tehnološki park Vinkovci opravdao je svrhu svoga postojanja. Tako je (pr)ocijenilo i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta koje mu je svojevremeno dodijelilo nagradu za najbolju potpornu instituciju u mikropoduzetništvu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime