22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Dani otvorenih vrata Glazbene škole Josipa Runjanina Vinkovci privukli veliki broj najmlađih

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Glazba spaja i nadahnjuje, u glazbi uživamo i glazbi se divimo, a Dani otvorenih vrata Glazbene škole Josipa Runjanina Vinkovci odlična su prilika da radost glazbe i muziciranja prenesemo na naše najmlađe.

Posebno je bilo veselo i raspjevano u vinkovačkoj Glazbenoj školi koja po prvi put otvorila svoja vrata za sve posjetitelje. Bilo je tu raznih igrica, upoznavanja sa instrumentima, kao i pokazni sat suvremenog plesa.Kad tome dodamo da je ulaz u školu posebno uređen, možemo reći da je Glazbena škola Josipa Runjanina Vinkovci, ponos grada na Bosutu.

Ova škola se može podičiti činjenicom da nemaju problema s upisima, da to bude odmah popunjeno, a o kvaliteti rada unutar škole, dovoljno govori činjenica da postižu odlične rezultate na svim natjecanjima.

Zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Josip Romić i Jadranka Mustapić Karlić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i društvene djelatnosti Vukovarsko-srijemske županije istaknuli su kako Glazbena škola Josipa Runjanina Vinkovci ima jako puno uspjeha na raznim natjecanjima i da su upravo učenici ove škole najbolja pozivnica za upis novih učenika u školu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime