22 C
Vinkovci
Subota, 22 lipnja, 2024

Davor Majstorović i Ivan Kopčić osvojili srebro na III. Orion Cupu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Strelište Pavlovo brdo u Ceriću ugostilo je 104 strijelca i 30 sudaca iz Hrvatske, BIH, Slovenije, Mađarske, Austrije, Slovačke, Litve i Srbije. III. Orion Cup je Level III natjecanje, a satkano je od 13 dinamičnih staza. U divizijama Production, Standard, Classic, Production optics i Open strijelci su testirali svoje znanje i preciznost.

Najmirniju ruku i najoštrije oko u Production diviziji imao je Ljubiša Momčilović (Srbija), dok je na drugom mjestu završio domaći predstavnik Davor Majstorović. Posljednje mjesto na postolju popunio je Amar Agetović iz Bosne i Hercegovine. Slovenac Uroš Jereb zlatno odličje osvojio je u Standard diviziji, a iza njega su se smjestili Ivan Kopčić (KPS Strijelac) na drugom mjestu te Boris Časar (BIH) na trećem mjestu.

Predstavnici susjedne Slovenije vrlo uspješni su bili i u diviziji Production optics; zlato je osvojio je Dejan Gradišnik, a njegov sunarodnjak Andrei Baryshinkov zauzeo je drugo mjesto. Broncu oko vrata stavio je Slovak Luboš Adamec. No, to nije bio kraj slovenskim ostvarenjima jer su i u Open diviziji stali najvišu stepenicu na postolju. Konkretno, radi se o Robertu Černigoju koji se okitio zlatom. Na drugom mjestu završio je Laszlo Barkanyi, dok je broncu osvojio Jože Kodrić, također Slovenac.

Nakon uspješno organiziranog vinkovačkog natjecanja, KPS Strijelac očekuje novi izazov, ovoga puta na Balaton Cupu u susjednoj Mađarskoj. Čast vinkovačkog praktičnog streljaštva branit će Davor Majstorović, Goran Šarić, Hrvoje Bošković te Davor Lamešić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime