28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Davor Miličević u utrci za četvrti gradonačelnički mandat

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Davor Miličević kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Županje. Zajedno s dosadašnjim zamjenicima Krunom Šarićem i Mladenom Doganom te listom na kojoj je 17 imena i prezimena članova županjskog HDZ-a kreće u pohod na četvrti manadat, uvjeren kako su svi aduti na njegovoj strani. Borba za svako radno mjesto, zadržavanje stanovnika u gradu, nastavak radova na komunalnoj infrastrukturi i izgradnja gradskog bazena okosnice su programa s kojima Miličević kao kandidat za gradonačelnika i HDZ-ova lista namjeravaju dobiti povjerenje glasača na lokalnim izborima. S razlogoj ili ne, susret s novinarima održan je upravo u blizini budućeg sportsko-rekreacijskog centra. To je tek jedno od obećanja s kojima prema biračima izlazi županjski HDZ.

– Mislim da je kruna svih događanja projekt koji ćemo odraditi u razdoblju od 2017. do 2021. godine, a to je izgradnja sportsko-rekreacijskog centra, odnosno bazena – najavio je na konferenciji za novinare kandidat za gradonačelnika HDZ-a Davor Miličević.

U utrku za još jedan mandat županjski HDZ ide samostalno. Prvi na listi bit će kandidat za gradonačelnika Davor Miličević. Kandidati za zamjenike su dosadašnji Miličevićevi zamjenici Kruno Šarić i Mladen Dogan. Lista je, naglašeno je, sastavljena od osam predsjednika Mjesnih odbora, zatim predstavnik sranačke mladeži, umirovljenika i Zajednice žena Katarine Zrinske.

– Ispunili smo kvotu od 40 posto žena na listi – napomenuo je Miličević uz dodatak:

– Na listi imamo 30 posto novih ljudi.

Miličević je najavio afirmativnu kampanju, bez prozivanja, već isključivo vezanu uz program koji nude biračima. Nezadovoljan odlaskom stanovnika iz grada najavio je borbu za svako radno mjesto, ali i borbu da se to na svaki mogući način zaustavi.

– Moramo poraditi na tome, ali ne samo kao grad već i kao društvo, da nam se mladi koji su otišli iz Županje vrate – zaključio je Miličević.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime