22 C
Vinkovci
Nedjelja, 1 listopada, 2023

Dekanić: ”Ne razmišljam o ostavci”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan, rekao je danas, uoči sastanka u organizaciji Županijske razvojne agencije  u Gradištu,  kako ne razmišlja o ostavci jer se ne osjeća krivim te kako na njega iz HDZ-a,  nitko nije vršio bilo kakve pritiske i tražio ostavku.

“Postoje nekorektni i nezakonski pritisci nekih oponenata, skupina, opcija i stranaka koje koriste sve moguće načine za medijski pritisak i ne libe se reći u medijima da vrše pritisak i na institucije da ovaj slučaj ode u pravcu kako njima odgovara.Za vrijeme mog izbivanja bilo je ljudi koji su mi uistinu pružali potporu, a bilo je i onih koji su širili lažne informacije i dezinformacije. Sam proces ne bih komentirao, vrijeme će pokazati tko je u pravu, ali i dalje sam mišljenja kako su sami postupci bili prerigorozni”, rekao je Dekanić.

Dekanić se dotaknuo pitanja oko ostvake, te je između ostaloga rekao, kako ga je za župana izabralo 28.000 vukovarsko-srijemskih građana i samo oni imaju mandat da ga i smijene.

“S obzirom  na to da je proces u fazi, da ne postoje nikakve presude, prema tomu ću se i ponašati i nastojati završiti mandat na način da sve što sam obećao u predizbornoj kampanji i ostvarim”, poručio je Dekanić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime