11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Dekanić: ”Škola je jedno divno putovanje kroz koje ćete puno toga naučiti”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom prvog dana školske godine 2022./2023. koja započinje sutra, 05. rujna, župan Damir Dekanić uputio je čestitku učenicima, nastavnicima i roditeljima:

“Dragi prvašići, od sutra ćete zakoračiti u novo razdoblje svog života, ono najljepše razdoblje – đačko. To je vrijeme upoznavanja novih prijatelja i stvaranja neraskidivih prijateljstava za cijeli život, vrijeme učenja i otkrivanja novih, zanimljivih i lijepih stvari, vrijeme prvih ljubavi. Škola je jedno divno putovanje kroz koje ćete puno toga naučiti i izrasti u mlade i vrijedne ljude. U tome će vam pomoći vaši nastavnici koje morate pažljivo slušati, jer će vam upravo oni ukazati na to kako prepoznati pravi životni put. Dragi učenici na svakom putu, pa tako i ovom vašem školskom pojave se problemi, ali ako se pojave i vidite da ih ne možete sami riješiti, uvijek se možete obratiti nastavniku, roditeljima ili prijateljima. Svaki problem u životu se može riješiti i to jednostavnim razgovorom s osobom kojoj vjerujete.
Učenici, nastavnici i roditelji, od srca vam svima želim sretan prvi dan škole kao i uspješnu novu školsku godinu, puno dobrih ocjena, strpljenja i ustrajnosti u radu i neka vam nikada ne nedostaje veselja i ljubavi.”

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime