11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Dekanić: ”Zgroženi smo viješću oko uhićenja Marije Ratkić ”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U povodu uhićenja predsjednice Uprave Plinare istočne Slavonije Marije Ratkić, priopćenjem za javnost danas se oglasila i Vukovarsko-srijemska županija, većinski vlasnik Plinare istočne Slavonije.

“Nakon uhićenja predsjednice uprave PIS d.o.o., Marije Ratkić, želimo istaknuti kako smo zgroženi viješću. Slučaj ne možemo detaljnije komentirati dok ne dobijemo sve potrebne informacije, ali i dok traju izvidi jer ne raspolažemo s dovoljno informacija o ulozi Marije  Ratkić u cijelom slučaju. Također želimo naglasiti kako najstrože osuđujemo bilo kakav oblik korupcije i kriminala te kako će svi eventualno umiješani u ovaj slučaj biti sankcionirani sukladno važećim pravilnicima i pozitivnim zakonskim propisima”, stoji u priopćenju koje potpisuje župan Damir Dekanić.

Vukovarsko -srijemska županija, navodi se, kao jedan od vlasnika PIS d.o.o., odmah je pokrenula sve propisane procedure te zatražila izviješće Nadzornog odbora PIS-a koji će izvanrednu sjednicu održati već danas, a po potrebi će se održati i izvanredna Skupština društva.

“O svim novo pristiglim informacijama vezanim za navedeni slučaj javnost ćemo pravovremeno izvijestiti”, ističe se u priopćenju.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime