21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Deset godina rada Socijalne samoposluge u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Udruga ”Mladi protiv gladi” osnovana je 2012. od strane skupine mladih vođenih kršćanskim načelima i koja isključivo volonterski i pod motom ”Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest”, a godinu dana kasnije 16.veljače 2013. godine otvorena je Socijalna samoposluga koja skrbi za više od 850 ugroženih obitelji.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić u povodu deset godina rada Socijalne samoposluge primio je u svom uredu članove Udruge, kako bi im zahvalio na svemu što čine za ugrožene građane.

-” Dugogodišnja prekrasna suradnja s vinkovačkom udrugom Mladi protiv gladi rezultirala je brojnim projektima i programima koje smo zajedničkim snagama uspješno proveli, a koji su uvijek naglasak imali na pomoći najranjivijim skupinama našega društva.Današnji posjet članova Udruge bio je odlična prilika da se prisjetimo svih dosadašnjih aktivnosti i započnemo s planiranjem novih, ali i predstavimo monografiju „Deset godina rada udruge Mladi protiv gladi“ u kojoj je pobliže opisana suradnja ove naše udruge i Grada Vinkovaca. Deset godina u istom trenutku je malo i puno vremena za jednu Udrugu, pogotovo kada vidimo sve aktivnosti koje su uspjeli napraviti u tom razdoblju. Još im jednom čestitam, a Grad Vinkovci će pružati i dalje podršku u svemu što budu radili u budućem vremenu, istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime