19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Deset prometnih nesreća na području županije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na području Vukovarsko-srijemske županije samo jučer, 27.prosinca, zabilježeno je deset prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima su četiri osobe teže i dvije osobe lakše ozlijeđene te četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

U Iloku, 24-godišnji vozač osobnog automobila nije se približavao obilježenom pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješaka uslijed čega je na obilježenom pješačkom prijelazu došlo do udara u 15-godišnju pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede.

U Vukovaru, nakon oduzimanja prednosti prolaska došlo je do bočnog sudara, pri čemu je vozač osobnog automobila zadobio lake tjelesne ozljede.

Na cesti Ostrovo-Nuštar, 60-godišnji vozač osobnog automobila tijekom pretjecanja osobnog automobila, lijevim bočnim ogledalom udara u desnu ruku 68-godišnjeg pješaka koji se kretao uz lijevi rub kolnika pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.

U Vrbanji, 56-godišnji vozač bicikla skretanjem u lijevo na kolniku oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu iz suprotnog smjera pri čemu je zadobio lake tjelesne ozljede.

U Trpinji, 41-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (2,44 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom i pri slijetanju s ceste zadobio teške tjelesne ozljede.

U Županji, 51-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (1,24 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom i pri slijetanju s ceste zadobio teške tjelesne ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Vinkovcima (2) i Vukovaru (2).

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime