17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

Dječju predstavu ”Tri praščića” pogledalo više od 400 gledatelja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Premijerno je izvedena predstava za djecu ”Tri praščića”  za koju je prema motivima bajke J. Grimma tekst napisao i režirao Vjekoslav Janković.

Zbog velikog interesa publike, predstava je izvedena u dva termina i pogledalo ju je više od 400 gledatelja. Ovo je druga po redu obnova navedene predstave – prva premijera održana je 2009.; prva obnova 2015. god.

-”Nakon fantastične reakcije publike možemo očekivati brojne izvedbe i gostovanja.Tri praščića jedna je od najpoznatijih dječjih priča koja govori o lijenosti, brzopletosti, lakomislenosti, ali i o zaboravljenom i iznova pronađenom zajedništvu i prijateljstvu. Osim što se u predstavi govori o odrastanju, sazrijevanju i potrebi da podržimo jedni druge, ona ima i važan ekološki trenutak – govori o štetnosti otpada i o potrebi njegovog skupljanja i pametnog odlaganja”, rekli su iz kazališta

Sadržaj  predstave ukratko se može opisati: ”U davna, pradavna vremena u gradu su živjela mama gica i njezina tri praščića; Blatko, Kupusić i Pametnica. Njihova imena odgovaraju njihovim navikama pa je tako Blatko napravio kuću od blata, Kupusić od kupusa, no niti jedna nije dugo potrajala. Sva tri praščića spas od vuka pronašla su u kućici koju je napravila Pametnica; naravno- od cigle.”

Izvedba zakazana za 25. ožujak u 11 sati na žalost neće biti održana. Povrat novca za kupljene ulaznice na blagajni kazališta .

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime