34 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Dočekajte Novu uz Vinkovačku tv

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Najluđa noć u godini uz dobro društvo i naravno uz program Vinkovačke televizije. Odaberete li tako ispratiti staru i dočekati novu godinu sigurno nećete pogriješiti.

Zagrijavanje otpočinjmo prigodnom novogodišnjom emisijom W sound, koju inače realiziramo u suradnji s kolegama s Hrvatskog radija Vukovar i emitiramo je ove subote ranije od uobičajenog termina, dakle od 20 sati te će trajati duže, odnosno sve do 22 sata.

Od 22 sata nastavljamo s trosatnom emisijom u kojoj ćete vidjeti sve novinare i voditelje Vinkovačke televizije. A što je najvažnije, kako to i nalažu običaji, doček Nove godine organizirali smo uz nastupe vrhunskih glazbenika. Na početku od 22 sata zabavljamo se uz Slavonia band, kojega će Vinkovčani odluče li se na doček na otvorenom, kasnije imati prilike slušati i na središnjem gradskom trgu.

Nakon Slavonia banda, otprilike od 23 sata pa sve do iza ponoći s vama i s nama bit će nadaleko poznati i popularni dečki iz Opće opasnosti, iza kojih je još jedna uspješna godina. No o njima nije potrebno mnogo govoriti jer što god bismo rekli bilo bi premalo, zato vas samo pozivamo nikako ne propustite ulazak u Novu uz izvrsnu glazbu iz tvornice županjskog rock banda.

Između ostalog, u našem novogodišnjem programu urednice Dnevnika pripremile su pregled najvažnijih događanja godine na izmaku u kojemu se na pomalo sarkastičan način osvrću na hrvatsku svakodnevicu dok atmosferu svojim komentarima i osvrtima podgrijavaju novinari i voditelji vaše Vinkovačke televizije koji za vas vrijedno rade svih 365 dana u godini. A imamo mi i svog mađioničara, inače voditelja emisije Gerberove čarolije, kojega ne puštamo iz studija dok nam ne otkrije trik kako 2017. učiniti što sretnijom.

I nakon ponoći ostanite s nama, jer to nije sve! Uslijedit će nastup izvrsnih Sinova ravnice. Brojni hitovi ovog popularnog sastava očekuju vas u najluđoj noći na najboljoj regionalnoj televiziji.

Sve navedeno, vjerujemo, je dovoljno razloga da godinu ispratite te prve sate nove 2017. godine dočekate uz program Vinkovačke televizije. Jamčimo vam izvrsnu zabavu, budite s nama u Silevestarskoj noći, a gledajte nas i cijelu 2017. godinu!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime