22 C
Vinkovci
Subota, 22 lipnja, 2024

Dodjelom priznanja završen program “Sigurnost na vodi”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Podjelom priznanja i majica “Hrvatskog Crvenog križa” djeci iz vrtića “Naša radost” i “Vladimir Nazor”, u vinkovačkom Dvoranskom plivalištu “Lenije” okončan je desetosatni program privikavanja na vodu pod nazivom “Sigurnost na vodi”, koji je inače namijenjen djeci završne godine vrtića.

Svečana završnica programa privikavanja na vodu za najmlađe, u kojem su se mnogi od njih prvi puta susreli s osnovama sigurnosti, stilovima plivanja i ronjenjem, okrunjena je dodjelom priznanja i gromoglasnim pljeskom.

Edukativno-rekreacijski program za najmlađe “Sigurnost na vodi”, osmu je godinu za redom organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci, koje je i nositelj projekta, a provedbeni partneri su Dvoransko plivalište Lenije, Vinkovački plivački klub, DV Vinkovci i DV Eden. U jednogodišnjem programu sudjelovalo je ukupno 182 djece, a u osam godina njih gotovo 1600.

Sredstva za financiranje ovoga projekta osigurana su na natječaju Hrvatskog Crvenog križa, uz potporu Grada Vnkovaca.

Osim programa “Sigurnost na vodi”, u suradnji s Dvoranskim plivalištem “Lenije”, proveden je i program “Vodeni vrtić” te niz projekata s djecom školske i predškolske dobi.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime