5 C
Vinkovci
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Dominik Kubiček srebrni na Sportskim igrama mladih

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sportske igre mladih najveća su europska manifestacija, a od samih početaka održavaju se i u Hrvatskoj. Svake godine najbolji mladi sportaši iz svake županije sudjeluju na državnoj završnici koja se održava u Splitu. Ove godine Vukovarsko-srijemska županija imala je predstavnike u šahu, stolnom tenisu i malom nogometu.

Stolnotenisači su ostvarili najbolje rezultate što se tiče predstavnika iz naše županije, a najbolji plasman ostvario je Dominik Kubiček iz Nuštra koji je osvojio srebro. Osvajanje drugog mjesta osiguralo mu je ulaznicu za nastup na međunarodnoj završnici kojoj će se priključiti i igrači iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Najbolje ostvarenje kod djevojaka imala je Barbara Vučinić iz Vinkovaca koja se plasirala na 3. mjesto. Malonogometaši iz Vukovara i Iloka nisu uspjeli daleko dogurati te su se morali zadovoljiti igranjem grupne faze.

Iločani su upisali dva poraza, bolji su bili Splićani te Olimpija iz Osijeka koja je Ilok svladala na penale. Vukovarci su također upisali dva poraza, stoga niti oni ne mogu biti pretjerano zadovoljni rezultatima. Unatoč dobroj pripremi konkurencija je ipak bila prejaka.

Šahovska ekipa ostvarila je solidne rezultate, a najbolji među njima bio je Županjac Noa Juzbašić koji je zauzeo 7. mjesto u kategoriji do 11 godina.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime