34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Donacija 10 tona mandarina Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom nadolazećih blagdana iz Dubrovačko-neretvanske županije i ove je godine – sedmu zaredom – u Vukovar stigla donacija od 10 tona mandarina. Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić donaciju je uručio vukovarsko-srijemskom županu Boži Galiću, poručivši da je ona znak dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje.
– S Vukovarsko-srijemskom županijom surađujemo na brojnim europskim projektima, zajednički sudjelujemo u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu i premda smo udaljeni povezuje nas mnogo toga, ne samo emocije iz rata nego i poratni razvoj – naglasio je župan Dobroslavić.
Donacija je predana ravnatelju Caritasa vukovarskog dekanata fra Vjenceslavu Janjiću, dok je dio podijeljen humanitarnim udrugama, braniteljskim udrugama te udrugama zdravstvene i socijalne skrbi s područja Vukovarsko-srijemske županije. No, ovo nije jedina donacija Dubrovačko-neretvanske županije Vukovaru, otkrio je župan Dobroslavić, jer će se najjužnija hrvatska županija priključiti akciji prikupljanja sredstava za obnovu vukovarskog vodotornja te će tijekom ovog mjeseca u tu svrhu uplatiti 100.000 kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime