21 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Dovršeno dječje igralište u Zagrebačkom bloku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon novoselskog, moderno dječje igralište s novim igralima i antistres podlogom, dobili su i mali stanovnici vinkovačke gradske četvrti Zagrebački blok. Uz omiljeno dječje okupljalište, koje je dovršeno, radi se i na uređenju malog trga, na kojem će i oni nešto stariji Vinkovčani moći provoditi slobodno vrijeme. Radovi su u punom jeku, a uređenje ovoga, kao i ostalih postavljenih i planiranih igrališta, financirano je iz gradskog proračuna, sa željom da djeca u svim gradskim kvartovima imaju uređeno i moderno mjesto igre i okupljanja, a stariji mjesto opuštanja. U naredno vrijeme na rasporedu uređenja je još pet igrališta, a ukupna planirana brojka je – 20.

“S obzirom da uređujemo jedan veći prostor, nadamo se da će zaživjeti kod građana i da će ga oni koristiti na najbolji mogući način. Koliko vidimo kod samih građana, dobre su reakcije. Vinkovci su imali puno igrališta, ali su bila u iznimno lošem stanju i ispod standarda, a mi želimo da naša djeca imaju igrališta, kakva imaju i sva djeca u Europskoj uniji”, rekao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je sa suradnicima obišao novo igralište i radove na uređenju trga.

Bosančić je i ovom prigodom apelirao da se pazi i na igrališta, odnosno da ih se ne oštećuje i ne uništava, kako se to znalo ranije događati.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime