27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Dragovoljno predana veća količina oružja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Osoba koja je željela ostati anonimna, tijekom proteklog vikenda dragovoljno je predala veću količinu minsko-eksplozivnih tvari, koje je pronašla prilikom čišćenja pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću. Radi se o sljedećem: 18 ručnih bombi, 3,7 kg vojnog eksploziva TNT, 31 improvizirana bomba, vježbovna mina, 300 m detonacijskog štapina, šest upaljača za mine te 9 kg eksploziva amonal – izvjestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Također, osoba koja je željela ostati anonimna, 23. listopada, u službenim prostorijama policije u Vinkovcima, dragovoljno je predala 92 komada puščanog streljiva. Također, 23. listopada, u Ivankovu, za vrijeme čišćenja potkrovlja, muška osoba pronašla je četiri ručne bombe.

Preuzeta minsko-eksplozivne tvari pohranjene su u skladištu PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

“Podsjećamo građane kako je preventivna akcija „Manje oružja, manje tragedija“ i dalje u tijeku, stoga se pozivaju svi građani koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljivo, da ga dragovoljno predaju, bez straha od ikakove sankcije”, pozvali su iz PU vukovarsko-srijemske.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime