17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

Duhovna glazbena rapsodija na Adventu u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tri župna zbora mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije izišla su izvan matičnih župnih crkvi i zapjevali i zasvirali svim srcem pred vinkovačkom publikom. Zadovoljstvo ovakvim glazbenim sadržajima u predblagdansko vrijeme, događaji su za kojima je vapio grad, publika, ali i izvođači.
– Oduševljeni smo ovim Adventom u Vinkovcima. Po prvi puta u ovakvoj organizaciji i sretni smo da je započela ova priča sa zborovima. Mi smo prvi, tako da smo posebno počašćeni – napomenula je Marijana Barnjak Jelić, članica zbora mladih Gracija Župe sv. Antuna Padovanskog Otok.
– Duhovna glazba se inače ne izvodi izvan crkvi i smatram kako bi ona trebala biti predstavljena ljudima koji možda nisu toliko povezani s Bogom – kaže Martina Anđić, članica VIS Damjan Vukovar.
Ovo je bila večer rezervirana za svojevrsne prve nastupe zborova mladih na kojima su nastupili zborovi mladih iz Otoka, Vukovara i Cerne, a tako će biti svakoga četvrtka sve do najradosnijeg blagdana. Večernji nastupi zborova mladih na Adventu u Vinkovcima, uvertira su u ono što će uslijediti sljedeće godine, riječ je o natjecanju župnih zborova, najavljuju organizatori.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime