13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Dvorište ideja-najljepša priča u Gradskom muzeju Vinkovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U sklopu 57. Vinkovačkih jeseni, Dvorište ideja našlo je svoje mjesto, na dobro poznatoj lokaciji u dvorištu  Gradskog muzeja Vinkovci.

Premijerno izdanje trajalo je tri dan, a zbog velikog odaziva ovoga puta će trajati svih deset dana trajanja manifestacije Vinkovačkih jeseni. Razne predstave, koncerti i radionice ponudit će smijeh i igru za mališane, no i odrasli će moći pronaći pregršt toga za sebe.

„Ne bih puno izdvajala, pozvala bih ljude da prate naš program na društvenim mrežama i dođu u Lapidarij vidjeti što smo sve pripremili. Imamo puno novina u odnosu na prošlu godinu. Koncept je da traje od 9. do 18. rujna i u tim danima održat će se razne predstave i radionice sve je tematski i nije striktno vezano uz Vinkovačke jeseni. Sve je u svrhu poticanja kreativnost i igre  jer to je nešto što je važno za djecu”, rekla je Iva Krolo. organizatorica i autorica Dvorišta ideja.

Prema riječima Marije Liščić Drmić, pročelnice Upravnog odjela za kulturu i turizam Grada Vinkovaca, želja je da najmlađi pronađu jedan kutak za sebe i svoje ideje jer ako je netko kreativan onda su to djeca.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime