22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Ekipa PD ”Frankopan’ na četverodnevnom putovanju Gorskim kotarom i Likom 

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Protekli vikend, od blagdana Tijelova, četvrtka 16. do nedjelje 19. lipnja 2022. ekipa Frankopana otisnula se na četverodnevno putovanje Gorskim kotarom i Likom.

Polazak u rane jutarnje sate prema Gorskom kotaru, prije svitanja, omogućio im je da sve planirano odrade na vrijeme i odvoje si jedan dan za plažu, ručak i ležeran povratak kući.
Četvrtak ujutra polazak na Zagradski vrh, s kojega se nakon ugodne šetnje kroz šumu, izlazi na livadu, na blagojutarnjem suncu su uživali u pogledu koji se pruža s vrha. Nakon kratkog uživanja na vrhu, ekipa se uputila dalje prema slijedećem vrhu – tehnički nešto zahtijevnijem za osvojiti – Kolovratskim stijenama.
U mjesto gdje su si osigurali noćenje, dolaze u ranu večer, te obilaze Senj.
Petak je bio rezerviran za dva vrha sjevernog Velebita – Zavižan i Balinovac, te subota za Veliki Pivčevac i Mali Rajinac – najviši vrh sjevernog Velebita. Za zadnji vrh taj vikend ostavili su si vrh u blizini Kutereva – Korenski vrh!
Za ovaj vikend Frankopani planiraju obilježavanje dana općine Andrijaševci, pa ovim putem pozivaju zainteresirane šetače, izletnike na polazak na laganu stazu Vinkovci – Andrijaševci, dužine 8 km, nakon čega slijedi druženje uz grah i piće u sjedištu društva. Također, članovi društva koji su bili vrijedni i pohađali Opću planinarsku školu, ili Dječju planinarsku školu dobit će svoje diplome Hrvatkog planinarskog saveza.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime