28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Ekipa PU vukovarsko-srijemske odličnom utrkom do prvog mjesta u polumaratonu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Mnogi sportski stručnjaci se slažu s činjenicom da je teže ostati na vrhu nego doći do vrha, a upravo to je uspjelo našoj ekipi policajaca polumaratonaca koji su ponovili prošlogodišnji uspjeh te ostali na vrhu kao najuspješnija policijska uprava na 9. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu, ujedno i Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova.

U devetoj po redu atletskoj cestovnoj utrci ZAGREB 21 – 9. Zagrebački proljetni polumaraton – Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike MUP-a, održanoj jučer, 24. ožujka, ekipa Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u sastavu Krešimir Hunjet, Davor Dežić, Marko Sambol, Mirko Miličić, Dinko Puce, Igor Galunić i Krešimir Knežević ponovo je ostavila konkurenciju iza sebe osvojivši prvo mjesto u ekipnoj kategoriji. Drugi su bili kolege iz Ravnateljstva policije, a treći predstavnici Policijske škole Josip Jović.

Također, član najbrže ekipe, Marko Sambol, policijski službenik Ureda načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, osvojio je srebrnu medalju u natjecanju za policijske službenike pojedinačno istrčavši polumaraton za 1 sat i 22 minute, što mu je najbolji rezultat sezone.

Naša Policijska uprava imala je predstavnike i u štafetnoj utrci polumaratona koju su činila četiri vrsna trkača, a to su redom Hrvoje Klarić, Zvonimir Vuković, Tomislav Lovrić i Ivan Sudarević, te u utrci na 5 km Robert Dragičević.

Utrku su kao i prijašnjih godina organizirali Zagrebački atletski savezi i Atletski klub Maraton 2000, u suradnji s Policijskom akademijom akademijom „Prvi hrvatski redarstvenik“, a predstavljala je službeno Prvenstvo Hrvatske u utrci na 21 km za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH – pojedinačno i ekipno.

Za pripadnike MUP-a je utrka imala i humanitarni karakter jer će se sredstva od njihovih kotizacija donirati Zakladi policijske solidarnosti za pomoć policijskim službenicima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime