29 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Fabijan Kapular novi načelnik PU vukovarko-srijemske

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U PU vukovarsko – srijemskoj Željko Prša, zamjenik glavnog ravnatelja policije, predstavio je novoizabranog načelnika, ujedno i donedavnog zamjenika načelnika Fabijana Kapulara, koji je na tom mjestu zamijenio prethodnika Miru Bradića. Dugogodišnjeg policijskog djelatnika predložio je glavni ravnatelj policije Nikola Milina, a imenovao ga je ministar unutarnih poslova Davor Božinović.

Diplomirani kriminalist i magistar znanosti u policiji je od 1991. godine, višestruko je odlikovan za djelovanja tijekom Domovinskog rata.

”Dugo sam u policijskoj službi, prošao sam puno stepenica tijekom policijske karijere i dobro poznajem sustav kako funkcionira, ljudske potencijale i resurse s kojima raspolažem. Nastojat ću unaprijediti sustav i stanje sigurnosti PU vukovarsko – srijemske podići na još jednu višu razinu. Hvala još jednom MUP-u što je mene izabrao i što mi je omogućio da obavljam ovu istovremenu časnu, odgovornu i tešku dužnost. Neću iznevjeriti one koji su mi dali povjerenje”, rekao je Fabijan Kapular, načelnik PU vukovarsko-srijemske.

Zamjenik ravnatelja policije, Željko Prša, zadovoljan izborom obećao je barem korak naprijed u odnosu s građanima, s naglaskom na proaktivnost.

”Pokušat ćemo izgraditi još bolji odnos povjerenja s građanima, nego što ga imamo sada, biti što više proaktivni, kako bismo u onoj najnužnijoj mjeri bili represivniji, a ne da nas se doživljava kao represivni aparat”, istaknuo je Prša.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime