21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Filip Sušac novi predsjednik GO HKS Vukovar

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Gradska organizacija Hrvatske konzervativne stranke Vukovar održala je izbore za stranačka tijela, na kojima je Filip Sušac izabran za novog predsjednika, a dopredsjednici su Robert Rapan i Ivan Veber.

Budući da je dosadašnji predsjednik Marijan Pavliček izabran za predsjednika Hrvatske konzervativne stranke na državnoj razini, u roku od tri mjeseca bilo je potrebno izabrati novo vodstvo na lokalnoj razini. Stari i novi predsjednik zahvalili su svima na ukazanom povjerenju, a stranka s radom nastavlja istim tempom, prema riječima novog predsjednika, s realizacijom najavljenih projekata.

”Pokazali smo u ove dvije i pol godine da se kvalitetno i pošteno može raditi na dobrobit svih građana Vukovara, štiteći interese hrvatskog naroda, a građani su to i prepoznali, druga smo stranka po jačini. Vjerujem i u daljnje otvaranje novih radnih mjesta, stvaranje preduvjeta za bolji život svih građana grada Vukovara”, rekao je novi predsjednik HKS-a na državnoj razini Marijan Pavliček i dodao da Hrvatska zaslužuje imati jednu pravu istinsku desnicu, stranku koja neće ni milimetra odstupati od zaštite hrvatskih nacionalnih interesa, što će se truditi postići u sljedećem mandatu na državnoj razini.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime