34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Film Bravo Anamarija prošao službenu selekciju na Four River Film Festival

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

28. Filmska revija mladeži i 16. Four River Film Festival bit će održani u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac od 12. do 16. rujna, a natjecateljski program uključit će 63 filma raspoređena u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil.

Filmovi koji su ušli u konkurenciju dolaze iz više od 20 zemalja, dok prijavljeni filmovi dolaze iz 98 zemalja. Među njima je i film Studija kreativnih ideja Gunja (SKIG), koji se zove „Bravo Anamarija“.

Film „Bravo Anamarija“ nastao je kao rezultat radionice igranog filma na 13. Ljetnoj školi filma Gunja. Voditelj radionice bio je David Gašo i stručni suradnici Tin Ostrošić i Ivan-Stjepan Lucić. Polaznici su bili učenici gunjanske osnovne škole: Anamarija Šoljić, Armena Ahmetović, Klara Batinić, Mia Dugonjić i Gabrijela Kelava. I gostujući učenici polaznici iz drugih dijelova Hrvatske: Matija Ivezić, Lana Čurilović, Dorian Petričević, Izidor Stanić, Andrija Vuić, Karla Palajsa i Ognjen Mićović.

Nevjerojatan broj od 1447 filmskih prijava govori o tome koliko je univerzalan jezik filma, te što festivalski program znači za mlade srednjoškolske filmaše i njihove vršnjake.

Film se može pogledati na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=3V8EcAX7u6M

Konkurenciju Four River Film festivala pogledajte na https://frff.com.hr/official-selection-frff/ a službenu selekciju filmova u konkurenciji Filmske revije mladeži na poveznici https://frff.com.hr/official-selection-yff/

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime