20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Gabrijela Bilić i Borna Matić volonteri godine, posebna priznanja Dragici Šibenik i Denisu Adamoviću

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci organiziralo je u povodu završetka još jedne humanitarne školske godine bogate volonterskim aktivnostima, dodjelu nagrada i priznanja volonterima.
Volonterima su na svemu učinjenom zahvalili predsjednik Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije dr. Mato Karalić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci Branko Tomić i referentica socijalnih djelatnosti i za rad s mladima i volonterima GDCK Vinkovci Tena Galić.
Svi volonteri su dobili zahvalnice, a najaktivniji su dobili i posebna priznanja za volontere godine. Na temelju sudjelovanja u brojnim aktivnostima: božićnoj predstavi, edukacijama svih kategorija stanovništva od najmlađih u vrtićima do odraslih, sudjelovanja u pokaznim vježbama, potpore u akcijama masovnog cijepljenja, provedbi akcija za pomoć osobama raseljenim iz Ukrajine, za volontere godine proglašeni su Gabrijela Bilić i Borna Matić, a u seniorskoj kategoriji specijalna priznanja za provedbu brojnih volonterskih aktivnosti dobili su Dragica Šibenik i Denis Adamović.
Posebni gosti ovog druženja bili su njihovi novi sugrađani iz Ukrajine koji su dobili veliki pljesak potpore svih nazočnih okupljenih u idiličnom ambijentu vikendice obitelji Ivanković i Polešćuk.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime