15 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

GASTRO 2018: Vinkovačka Srednja strukovna škola ima dvije državne prvakinje

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovačka Srednja strukovna škola odnedavno se može pohvaliti novim državnim prvacima, odnosno prvakinjama. Na državnom natjecanju GASTRO 2018. Sara Puškarić osvojila je zlato u disciplini Predstavljanje turističkog odredišta, pod mentorstvom profesorice Maje Vidić, a Matea Klarić, koju je mentorirala profesorica Mirjana Jakšić, prvakinja je u disciplini Poslovanje recepcije hotela. Osim njih, još četvero učenika plasiralo se na državno natjecanje. Tim povodom, u vinkovačkoj gradskoj upravi održan je svečani prijem, a na sjajnom uspjehu čestitao im je zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Gabrijel Šokičić. Na najstarijem natjecanju strukovnih škola u Hrvatskoj, u obrazovnom sektoru turizam i ugostiteljstvo ostvaren je uspjeh vrijedan svake pohvale.

”Važno je istaknuti da su te dvije zlatne medalje osvojene u jakoj konkurenciji, među kojima su bile velike turističke destinacije poput Dubrovnika, Splita, Opatije, a naši učenici su ipak bili najbolji među najboljima. Uspjesi se nižu, što je jako važno za promociju naše škole, ali i za Grad Vinkovce”, rekao je ravnatelj Domagoj Bujadinović.

No, tu uspjesima ove škole nije kraj. I u sektoru tekstila i graditeljstva osvojili su novo zlato i broncu. Uspjesi su to koji daju izvrsne temelje za bolju budućnost Vinkovaca kao turističkog odredišta i boljeg pozicioniranja Slavonije na turističkoj karti Hrvatske.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime