22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Gimnastičari GK ”Hrvatski sokol ” Vinkovci ostvarili odlične rezultate u Zagrebu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U organizaciji Gimnastičkog kluba ”Trešnjevka”  održan je drugi ”Trešnjić kup”, natjecanje za gimnastičare i gimnastičarke od 5 do 15 godina starosti, koji još nisu nastupili niti u jednom službenom programu.

Kategorije su bile određene prema godištima, a nastupali su gimnastičari i gimnastičarke iz zagrebačkih klubova (GK Trešnjevka, ZTD Hrvatski sokol, KGSR Gymstars, Dubrava, Gimko), iz Solina, Bjelovara, Doboja, Dubrovnika i Vinkovaca.

Vinkovački dječaci nastupili su prvi puta na nekom natjecanju u kategoriji 1 (5 godina) i kategoriji 3 (6 i 7 godina).

U kategoriji 1, Marin Draženović bio je 7. u konkurenciji 9 gimnastičara. U kategoriji 3 momčad u sastavu Lovro Ramljak, Andrija Petrina i Israel Alozieuwa osvojila je drugo mjesto, a u pojedinačnoj konkurenciji odličan je bio Lovro Ramljak na 2. mjestu, Andrija Petrina osvojio je brončanu medalju, a Israel Alozieuwa bio je 6. u konkurenciji 6 gimnastičara.

Gimnastičare je vodio trener Marko Simon, dok je Tomislav Gudek bio  predstavnik među sucima.

Ovo je bilo posljednje natjecanje ove godine, Gimnastički klub „Hrvatski sokol“ Vinkovci 27.12. još očekuje redovna godišnja skupština, posljednji trening ove godine je 23. 12., a 10.1. 2022. počinjemo s treninzima u novoj godini. Svim gimnastičarima, njihovim roditeljima i prijateljima gimnastike u našem gradu želimo sretan Božić, te mirnu, zdravu i uspješnu novu godinu!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime