17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Glasaj i donesi titulu Hrvatskog stabla godine u Vukovarsko-srijemsku županiju

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima prijavila je stablo na Natječaj za Hrvatsko stablo godine sa zanimljivom pričom pod nazivom „Sestrica iz Mikluševaca“, a prijava je ušla u finale natjecanja.

Cilj ovog natjecanja je priča o samom stablu kojom se opisuje važnost stabala za lokalnu zajednicu i njihova povezanost sa stanovnicima toga kraja, čime se u konačnici nastoji podići svijest javnosti o potrebi očuvanja stabala kao vrijednog prirodnog resursa važnog za život čovjeka, a posebice uslijed sve izraženijih klimatskih promjena.

Za titulu Hrvatskog stabla 2023. godine natjecat će se dva kandidata, a samo jedan imat će priliku predstavljati Republiku Hrvatsku na međunarodnom natjecanju Europsko stablo 2024. godine. Ovim putem pozivamo sve građane da glasaju i podrže „sestricu“, crnu topolu iz Mikluševaca.

Glasati možete putem službene stranice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, koja je i nacionalni koordinator natjecanja Stablo godine (Tree of the year) za Republiku Hrvatsku.

Upute za glasanje:
Glasanju se može pristupiti direktno putem poveznice

Glasaj za Hrvatsko stablo 2023. godine

i službene stranice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije – https://zastita-prirode-dnz.hr/;

Glasati se može samo za jednog kandidata po izboru, potvrdom klika na internetskoj stranici;

Glasanje traje od 1. rujna 2023. godine u 00:00:00 h do 30. rujna 2023. godine do 23:59:59 h;

Od 23. rujna 2023. godine do datuma proglašenja pobjednika natjecanja Hrvatsko stablo 2023. godine do 13. listopada 2023. godine rezultati glasanja neće biti vidljivi;
Po završetku glasanja i obradi pristiglih podataka, svečano će se proglasiti pobjednik natjecanja putem online platforme.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime