23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

GO HDZ Vinkovci: “Čovjek u središtu programa”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U vinkovačkom Gradskom kazalištu ”Joza Ivakić” predstavljeni su kandidati za vinkovačkog gradonačelnika, zamjenike gradonačelnika te kandidati za Gradsko vijeće Grada Vinkovaca, kao i izborni program s kojim koalicija koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica uz potporu Hrvatske stranke umirovljenika i Bloka umirovljenici zajedno kani izići pred birače.
– Naš program sukus je svih onih želja i razgovora s našim građanima i svim onim potrebama koje imaju naši građani. Ovaj program obilježava niz gospodarskih, ali i točaka demografske politike i obrazovanja koje će obilježiti naš sljedeći četverogodišnji mandat – rekao je Ivan Bosančić, kandidat za vinkovačkog gradonačelnika osim kojeg su ovom prigodom predstavljeni i kandidati za njegove zamjenike Kata Krešić i Gabrijel Šokičić.
Kata Krešić na predstavljanju nije toliko govorila o programu, koliko je naglasak stavila upravo na srž obnašanja vlasti i način na koji je nužno obnašati vlast pri čemu dominiraju tri pojma; odlučnost, odgovornost te prije svega – poniznost.
– Ono što je moja ideja, ono što me na neki način ohrabrilo da prihvatim kandidaturu za zamjenicu gradonačelnika, to je želja da politika dobije lice čovjeka, to je želja da politika bude doista u službi čovjeka – naglasila je Kata Krešić, dok je Gabrijel Šokičić priznažio:
– Smatram važnim naglasiti naše iznimno zadovoljstvo činjenicom koja kaže da smo prikupili preko 4.000 potpisa potpore građana, kako za gradonačelnika Bosančića, tako i za župana Galića. To je nešto što Hrvatskoj demokratskoj zajednici daje vjeru i nadu da će u nadolazećim izborima ostvariti zapažene rezultate koji će u konačnici iznjedriti novu pobjedu i nastavak kontinuiteta u obnašanju vlasti u Vinkovcima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime