-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Grad Otok i ORA pokreću ”IT Otok povezivanja“ – nova prilika za nezaposlene osobe

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Otok i Otočka razvojna agencija u suradnji s renomiranim tvrtkama pokreću ”IT Otok” povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.

Početak edukacije je planiran krajem siječnja 2022. i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok  i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.

U projekt će se  uključiti tvrtke koje će polaznicima, putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje omogućiti stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar i rad u stvarnom gospodarskom okruženju.

Na ovaj način Grad Otok i Otočka razvojna agencija povezuje nezaposlene osobe s privatnim sektorom u cilju pomoći u zapošljavanju  i stjecanju dodatnih kompetencija.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti edukaciju.

Prezentacija programa održati će se početkom siječnja 2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime