19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Grad Vinkovci financira cijepljenje i mikročipiranje pasa

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Vinkovci petu godinu zaredom financira vlasnicima pasa troškove cijepljenja protiv bjesnoće, troškove dehelmintizacije i troškove mikročipiranja pasa. Iznos financiranja je 250,00 kn (s PDV-om) po psu: 150,00 kn cijepljenje i dehelminitizacija, 90 kn mikročipiranje i 10 kn izdavanje putovnice za psa.

Financiranje se ne može odobriti samo za cijepljenje pasa, a odnosi se na kućne ljubimce, a ne na pse uzgajivača pasa koji imaju rješenje o registraciji te su upisani u upisnik uzgoja, koji vodi nadležno tijelo te pse vlasnika lovačkih pasmina pasa i drugih pasmina pasa, koji su upisani u evidenciju Hrvatskog kinološkog saveza i pod njihovom kontrolom provode razmnožavanje.

Zahtjev za financiranje podnosi se nakon izvršenog cijepljenja i mikročipiranja psa. Obrazac zahtjeva dostupan je na mrežnoj stranici Grada Vinkovaca www.vinkovci.hr ili se može preuzeti u Upravnom odjelu komunalnog gospodarstva i uređenja grada. Uz zahtjev vlasnici pasa dužni su priložiti: presliku osobne iskaznice, izvornik plaćenog računa koji mora sadržavati: specifikaciju izvršenih usluga, ime i prezime vlasnika i broj ugrađenog mikročipa, presliku putovnice za psa te presliku tekućeg računa vlasnika psa na koji će se izvršiti isplata.

Javni poziv je otvoren od 1. siječnja 2022. do iskorištenja sredstava za 2022. godinu, a najkasnije do 31.12.2022. godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime