22 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Grad Vinkovci raspisao natječaj za šest pomoćnika u vrtiću

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Uoči početka nove pedagoške godine, Grad Vinkovci raspisao je natječaj za prijem u radni odnos šest pomoćnika za kojima je Dječji vrtić Vinkovci iskazao potrebu.

Natječaj je objavljen jučer i traje do petka 03. rujna, a predviđeni početak rada pomoćnika u vrtićima je 13. rujna.

Program pomoćnika u vrtiću Grad Vinkovci provodi još od pedagoške 2018./2019. godine, kada su s četiri djeteta radila četiri pomoćnika. Taj broj se u protekle dvije godine povećao na šest pomoćnika za šestero djece, a isti je ostao i ove godine. Pomoćnik u vrtiću pruža fizičku potporu djetetu u izvršavanju zadataka i svim ostalim aktivnostima za vrijeme boravka u vrtiću, a prema potrebama djeteta te uputama i smjernicama odgojiteljica i stručnih suradnika vrtića.

„Ovaj projekt provodimo u Dječjem vrtiću Vinkovci s ciljem osiguravanja podrške djeci s poteškoćama već od najranije dobi i njihovog uključivanja u redovite odgojno obrazovne vrtićke i predškolske skupine. Pomoćnik u vrtiću pruža fizičku potporu djetetu u izvršavanju zadataka i svim ostalim aktivnostima za vrijeme boravka u vrtiću, a prema potrebama djeteta te uputama i smjernicama odgojiteljica i stručnih suradnika vrtića. Pomoćnici u vrtiću podrška su i odgojiteljima/cama jer pomažu u provedbi plana i programa rada i
provođenju aktivnosti vrtića“,  ističe Andrea Vinković, pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Grada Vinkovaca.

Inače riječ je o programu koji se u potpunosti financira iz proračuna Grada Vinkovaca, a kojeg provodi iznimno mali broj gradova i županija u Hrvatskoj.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime