22 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Grad Vinkovci: “Roditelji prvašića i učenika 1. razreda srednjih škola podnesite dokumentaciju za bržu uplatu novčanih sredstava”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Vinkovci školske 2018./2019. godine bilježi 3038 učenika, od toga 349 prvašića. Vinkovci su i ove godine na razne načine pomogli proračun roditelja školaraca. Tako je ove godine grad po prvi puta podijelio vaučere u iznosu od 500,00 kuna za učenike od 2. do 8. razreda OŠ, a za prvašiće i učenike 1. razreda srednjih škola novčana sredstava u iznosu od 1.000,00 kuna. Procedura za prijavu je vrlo jednostavna.

“Ove godine smo nastojali to još dodatno pojednostaviti, osobito za roditelje djece koja idu u 1. razred OŠ. Budući da oni sada zahtjeve mogu podnijeti u školi koju djeca pohađaju uz minimalnu dokumentaciju (obrazac + broj računa na koji će biti izvršena uplata), a učenici 1. razreda srednjih škola pak navedenu dokumentaciju mogu predati kod nas u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti u zgradi Gradske uprave – istaknula je Andrea Vinković, v.d. pročelnika UO za društvene djelatnosti Grada Vinkovaca.

Iz Grada su pozvali roditelje i učenike da što brže podnesu zahtjev za isplatom sredstava kako bi novac što prije sjeo na njihove račune.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime