11 C
Vinkovci
Petak, 29 rujna, 2023

Grad Županja donio odluku o dodjeli 10 priznanja Županjcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Uoči nadolazećeg blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, kojeg Županjci slave 29. kolovoza, na prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja na sjednici Gradskog vijeća Grada Županja među 13 pristiglih prijedloga donesene su odluke o dodjeli 10 priznanja za doprinos razvitku grada – jedan zlatni grb, četiri srebrna te pet zahvalnica.

Svojevrsnu krunu svojih karijera uskoro će dobiti sedam Županjaca, odnosno Županjki, ali i tri ustanove. Ovogodišnji dobitnik Zlatnog grba Grada Županje jest, prigodno, Župa Mučeništva sv. Ivana Kristitelja, koja obilježava 300 godina djelovanja. Srebrni grb pripao je DVDu Županja, Sportskom ribolovnom društvu Sava, ali i ravnateljici Dječjeg vrtića Maslačak Županja, Tereziji Nemetz za dugogodišnji humanitarni rad u GDCK-u Županja i Udruzi Golubovi, te socijalnom radniku Vladimiru Zlatariću za dugogodišnji rad s braniteljskom i stradalničkom populacijom.

Dobitnici zahvalnica dolaze s medicinskog, sportskog i književnog područja – ravnateljici Doma zdravlja Županja  Luci Lešić, ortodontu Ivanu Tomislavu Kosu, prvostupnici sestrinstva Ljubici Čolakovac, nogometašu Dariju Župariću i pjesniku Josipu Bačiću Savskom.

Nagrađena desetorka će priznanje za dugogodišnji rad poznat Županjcima, ali u nekim slučajevima međunarodno priznati, dobiti na na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, koja će biti održana 28. kolovoza. Osim nagrade, bit će im to zasigurno i dodatan motiv za nove rezultate.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime