2 C
Vinkovci
Četvrtak, 22 veljače, 2024

Gradonačelnik Bosančić posjetio Dječji dom sv. Ana – djecu darivao tabletima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dječji dom sv. Ana u Vinkovcima djeluje punih 70 godina. Ustanova je to koja trenutno skrbi o 40-ak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Donacijama u okviru akcije Reci da u potpunosti su opremili prostore dnevnog boravka i informatičke učionice, a danas ih je posjetio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

– Kroz cijelu godinu ćemo obilaziti sve institucije koje djeluju na području grada Vinkovaca. Želimo se upoznati s njihovim radom, ali i rješavati probleme ukoliko postoje – rekao je gradonačelnik Bosančić prilikom posjete.

– S današnjim danom u dječjem domu boravi 39 djece. Od toga su 30 djece osnovnoškolske dobi, 8 srednjoškolaca i jedna djevojčica koja ide u vrtić. 26 djece je na privremenom smještaju tjednom ili tijekom 7 dana, a ostali su na poludnevnom boravku u domu – rekla je ravnateljica Dječjeg doma sv. Ana Zrinka Mikić.

Naime u goste, nije došao praznih ruku. Djecu dječjeg doma, počastio je s tri nova tableta. Budući se radi na kreiranju novog proračuna za 2018. godinu, gradonačelnik Bosančić ovom prilikom najavio je povećano izdvajanje sredstava za rad ustanova na području grada s dosadašnjih 10 na 15 posto.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime