20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Gradskoj upravi Grada Vukovar uvjetno mišljenje državne revizije!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na dnevnome redu sjednice Gradskog vijeća Grada Vukovara raspravljalo se o nizu točaka. Jedna od njih bila je vezana za Izvješće o obavljenoj reviziji Državnog ureda za 2015. godinu, u kojem je grad Vukovar dobio uvjetno mišljenje, zbog kako je istaknuto, probijanja postotka od 20% za plaće zaposlenika od ukupnog prihoda gradskog proračuna. Na to je reagirala vijećnica iz redova SDP-a Biljana Gaća tvrdeći da se brojčani podaci dobiveni iz UO za financije ne podudaraju s podacima državne revizije.

“U pismenom odgovoru još iz lipnja ove godine dobila sam odgovor da je za plaće djelatnika u 2015. izdvojeno 10 milijuna i 733 tisuće kuna, a u nalazu državne revizije radi se o drugačijem iznosu, a to je više od 11 milijuna kuna”, istaknula je.

Marijan Pavliček u tome ne vidi ništa sporno te kaže da uvjetno mišljenje državna revizija daje svake godine. “Naravno da grad Vukovar radi na tome da budemo unutar svih okvira. A to se vidi prvenstveno po tome što smo, otkako smo došli, ukinuli ne samo nama dužnosnicima, nego i svim zaposlenicima primjerice topli obrok i niz drugih stvari kao što su regres, božićnica – uistinu nastojimo smanjiti troškove administracije maksimalno”, kazao je zamjenik vukovarskog gradonačelnika, Marijan Pavliček. Trenutno je u gradskoj upravi zaposleno 74 djelatnika.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime