21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Gužve i na Bajakovu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Velika smjena turista vidljiva je ne samo na glavnim prometnim smjerovima na Jadranu koji cijeli dan provode vozeći u nepreglednim kolonama, već su gužve i na istoku Hrvatske na GP Bajakovo – tranzicijskom pravcu na autocesti A3. Vozači u kolonama su bili strpljivi, posebice oni pred kojima je godišnji odmor, a koji su od strane Srbije ulazili u Hrvatsku – odnosno – Europsku uniju. Duže se čekalo na GP Bajakovo na izlazu iz zemlje gdje je zabilježena kolona duga 6 kilometara, u kojoj su putnici trebali čekati i do pet sati na izlazak iz Hrvatske.

Uslijed najavljene gužve i pojačanog prometa na svim graničnim prijelazima u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica organizirala je akciju dijeljenja vode za putnike, koja će se provoditi tijekom naredna tri vikedna – zaključno s danom 12. i 13. kolovoza.

Iz HAK-a opetovano vozače pozivaju na dodatni oprez te podsjećaju na prilagođavnaje brzine i način vožnje uvjetima na cestama, kao i na obavezno držanje sigurnosnog razmaka između vozila posebice u ovakvim uvjetima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime