22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

HDZ, HSS, BUZ, HSU i HKS zajednički na izbore za Skupštinu VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Predstavnici vukovarsko–srijemskih županijskih odbora i organizacija HDZ-a, HSS-a, BUZ-a, HSU-a i HKS-a potpisali su danas sporazum o političkoj suradnji na predstojećim lokalnim izborima. Dokument sadrži 15 točaka, koje se odnose na razvoj gospodarstva, ali i kulture, sporta, dotiče se i svjetonazorskih pitanja. Predstavnici stranaka – potpisnica sporazuma, prepoznali su, kažu, zajedničke ciljeve koje će nastojati ostvariti u naredne 4 godine.
Da ova široka koalicija može doprinjeti razvitku županije, smatraju svi potpisnici sporazuma. Stranke su slične, detektirali smo iste probleme – a to je ostanak mladih na ovim prostorima, poručili su.
Potpisani sporazum o političkoj suradnji sadrži 15 točaka, u njemu su istaknuta sva važna područja života – prvenstveno gospodarstvo, no naglasak je i na kulturi, sportu, politici, svjetonazoru. “Kroz projekt Slavonija i u suradnji s Vladom, u iduće 4 godine poboljšat ćemo kvalitetu života na ovim prostorima i zaustaviti odljev mladih”, rekao je ovom prilikom Dražen Milinković, predsjednik ŽO HDZ-a.
Da su osam godina u koaliciji s HDZ-om, podsjetili su iz županijske organizacije HSS-a, podcrtavši da su ostvarili određene rezultate, a dodatnom iskoraku nadaju se u idućem mandatu. Predsjednik HKS-a, Marijan Pavlićek, očekuje u iduće 4 godine što više gospodarskih investicija, a ovom prigodom najavio je i potpisivanje sličnog sporazuma na razini grada Vukovara.
Da će se u idućem četverogodišnjem razdoblju velika pozornost obratiti na 3. životnu dob, očekuju predsjednik ŽO BUZ-a VSŽ, Mihajlo Tomašković te predsjednik ŽO HSU VSŽ, Marinko Lukenda.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime