21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

HDZ i HSU u Vinkovcima izlaze zajedno na izbore; predstavljen kandidat za gradonačelnika Ivan Bosančić i zamjenici Gabrijel Šokičić i Kata Krešić

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Predstavnici GO HDZ-a Vinkovci i gradske organizacije HSU-a potpisali su Sporazum o političkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore. Ovom prigodom i službeno je predstavljen kandidat za gradonačelnika, Ivan Bosančić (HDZ), mag.oecc. “Kroz spoj znanja o modelima funkcioniranja tržišta i rada administracije, predviđanja tržišnih odnosa u budućnosti i zalaganja za projekte i cjelokupnu lokalnu zajednicu te kroz samu provedbu projekata zasigurno je spreman, zajedno s našim građanima, voditi Vinkovce u sljedeće četiri godine”, rekao je ovom prigodom aktualni gradonačelnik Mladen Karlić. Predstavio je i zamjenike gradonačelnika, Gabrijela Šokičića, dipl. iur. univ. spec. oec. i Katu Krešić dr. med. Za Šokičića je rekao da je kao pravnik prvih 13 godina radno iskustvo stjecao u gospodarstvu, zatim 17 godina radio kao rukovoditelj HZZO područni ured Vinkovci, a zadnje tri godine radi kao pročelnik Upravnog odjela u Gradu. Za kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, Katu Krešić, rekao je da je liječnica koja je tijekom svoga rada i sudjelovanjem kroz brojne udruge pokazala poseban interes za čovjeka i uvijek se zalagala za poštivanje ljudskog dostojanstva svake osobe.
Ovom prigodom kandidat za gradonačelnika, Ivan Bosančić, između ostaloga, najavio je obogaćivanje programa predškolskih ustanova stranim jezicima i informatikom, organiziranje osnovnoškolskog obrazovanja u jednoj smjeni, kvalitetnije srednje obrazovanje i mogućnost Visokog obrazovanja u Vinkovcima. Razvoj poduzetništva na prvom je mjestu, a u narednom razdoblju cilj je 70% javnih investicija u Vinkovcima realizirati kroz Projekt Slavonija – rekao je, između ostaloga, HDZ-ov kandidat za prvog čovjeka Vinkovaca.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime