17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

HNK Cibalia predala zahtjev za dobivanje licence u SuperSport HNL i Prvoj NL

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Središnji postupak licenciranja klubova ispred Hrvatskog nogometnog saveza za sljedeću natjecateljsku sezonu počeo je 31. prosinca 2022. godine.

Klubovi su HNS-u s rokom do 31. siječnja trebali dostavili elektroničku dokumentaciju, te će sukladno propisanom postupku morati ispuniti sve kriterije.

HNK Cibalia je jedan od klubova koji je podnio zamolbu. Oni su naime podnijeli zahtjev za dobivanje službene licence za SuperSport HNL i za SuperSport Prvu NL, gdje se trenutno natječu.

Predsjednica Dea Lasić nas je upoznala s novim šestim kriterijem, a tu se radi o strategiji noogometno-društvene odgovornosti, zaštite ljudskih prava, zaštitu i dobrobit djece i mladih, zaštitu okoliša i antirasizam.

Komisija za licenciranje HNS-a će najkasnije do 20. travnja ove godine donijeti odluke o molbama za licence u prvom stupnju.
Žalbeno tijelo za licenciranje od strane HNS-a će do 27. svibnja 2023. donijeti konačne odluke, koje će biti objavljene najkasnije do 29. svibnja tekuće godine.

Napomenuti ćemo da je Cibalia prošlih godina bez problema ishodovala licencu u prvom krugu, stoga se nadamo da će se ta tradicija nastaviti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime