3 C
Vinkovci
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Hrvatska vojska donirala sredstva za obnovu vodotornja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijam za šezdesetak pripadnika Središnjice za upravljanje osobljem Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske koji su posjetili Vukovar. I ovom prigodom uručili dragovoljno prikupljena novčana sredstva za obnovu vukovarskog vodotornja. Iznos? Vojna tajna, izgleda…

– Pa, ne bih o iznosima, u svakom slučaju primjeren je iznos koji će sigurno pridonijeti obnovi vukovarskog vodotornja – rekao je brigadir Ilija Pašalić, zamjenik zapovjednika Središnjice za upravljanje osobljem Glavnog stožera oružanih snaga.

Gradonačelnik Penava naglasio je kako je donacija ipak u drugom planu, ne samo stoga što je akcija prikupljanja sredstava za obnovu vodotornja zatvorena još u svibnju prošle godine:

– U prvom planu je osjećaj ponosa, zadovoljstva i sreće zbog prisutnosti pripadnika Hrvatske vojske u Vukovaru. Njihova nazočnost govori u prilog tezi koju uporno ponavlja ministar obrane Damir Krstičević da je Hrvatska vojska srasla s Vukovarom i da se suradnja ogleda u mnogobrojnim primjerima.

Jedan od njih je i današnji prilog obnovi vukovarskog vodotornja čiji je dovršetak planiran za proljeće, odnosno najkasnije za ljeto sljedeće godine kada bi ovaj zahtjevan građevinski pothvat trebao biti zgotovljen. Zbog stanovitih nepredviđenih okolnosti tehničke prirode rokovi su malo probijeni, a i troškovnik povećan, pa će i donacija poput današnje dobro doći.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime