25 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Hrvatska zajednica županija nastavlja sa fotonatječajem „Volim svoju županiju“

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Promocija prirodnih ljepota i kulturne baštine iz svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta ciljevi su fotonatječaja „Volim svoju županiju“ koji je prošle godine pokrenula Hrvatska zajednica županija.

Fotonatječajem želi se potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije:najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.

Najbolje fotografije zainteresirani za sudjelovanje mogu poslati do 7.travnja 2017. Fotografije se na natječaj predaju putem Facebook aplikacije na linku: https://www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija/app/1571188149871981/

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Republike Hrvatske, a svaki autor/autorica može poslati do tri fotografije.

Ovogodišnja novost je Instagram profil volimsvojuzupaniju, na kojem ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz natječaj,ali i prisjetiti se prekrasnih prošlogodišnjih fotografija, stoga ne zaboravite provjeriti hashtagove #volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija

Pomozite nam u otkrivanju najskrivenijih kutaka svojih županija – lajkajte, dijelite fotografije i osvojite vrijedne nagrade!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime