21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Hrvoje Niče zadovoljan ostvarenim rezultatima lokalnih izbora

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Kandidat HSP AS za gradonačelnika Vinkovaca Hrvoje Niče, koji je na lokalnim izborima ostvario 6,82% glasova potpore, održao je danas u prostorijama stranke medijsku konferenciju na kojoj se osvrnuo na rezultate izbora. Dva vijećnika u Županijskoj skupštini i vijećnik u Gradskom vijeću, rezultat je to koji je na lokalnim izborima ostvario HSP AS u Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji.
– Možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima, pogotovo zbog činjenice da su ovo prvi lokalni izbori gdje je HSP AS u osam godina, koliko postoji na području naše županije i grada Vinkovaca, izišao samostalno, gdje smo potvrdili svoju vrijednost – rekao je Niče.
Ono što je značajno, nastavio je Niče, jest da je stranka prepoznala veliki potencijal u gradovima i općinama gdje nema svoje podružnice, a u nadolazećem razdoblju usmjerit će sve svoje resurse kako bi taj potencijal bio maksimalno iskorišten. Osobito imajući u vidu opću političku situaciju i činjenicu da su vrlo vjerojatni ponovni parlamentarni izbori. Niče je i ovom prigodom ponovio kako je iznimno ponosan što je HSP AS na ovim izborima dobio podršku pripadnika HOS-a, što pokazuje da su kao stranka na pravom putu.
Dakako, medije je zanimao i stav HSP AS o drugom krugu lokalnih izbora koji će odlučiti o županu, gradonačelnicima i načelnicima.
– Sve svoje birače pozivamo da svakako iziđu na izbore i daju svoj glas prema savjesti onim kandidatima za koje smatraju da su najkvalitetniji i kandidatima čiji se programi podudaraju s našim programom – pozvao je Niče birače sugerirajući im da uzmu u obzir iskustvo kandidata i njihov dosadašnji doprinos te neka sukladno tome procijene je li to dovoljno za preuzimanje ključeva gradova, općina i županije.
– Naši glasači su inteligentni i nitko im ne treba sugerirati i docirati koji je kandidat za gradonačelnika Vinkovaca bolji, znat će to prepoznati i sami – zaključio je Niče, uvjeren u to da će birači donijeti pravu odluku koja će rezultirati buđenjem iz letargije u kojoj se nalazimo posljednjih 20 godina.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime