10 C
Vinkovci
Srijeda, 24 travnja, 2024

Humanitarna akcija za pomoć oboljeloj 32-godišnjoj Ivani Boras iz Kaštel Kambelovca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon uspješne akcije Vukovar živi 365 dana koju je organizirala Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin, a u koju se uključilo više od 240 udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te sportskih klubova i drugih organizacija, kao i 47 gradova diljem Hrvatske, Vukovar uzvraća.

Kao svojevrsnu zahvalu za pomoć vukovarskim obiteljima u potrebi, vukovarski branitelji 1. kolovoza organiziraju humanitarnu akciju za pomoć 32 – godišnjoj Kaštelanki Ivani Boras – majci četvero djece, oboljele od unutarnjeg melanoma, koji je metastazirao na mozak i limfni čvor.

– Akciju je pokrenula udruga sv. Jeronima zajedno s njenim prijateljicama. Znam da ima puno takvih Ivana i znam da ima puno ljudi koji su u potrebi, ali jednostavno na ovo nisam mogao ostati ni gluh ni slijep, jednostavno sam se morao uključiti u to, jer i kad je bila akcija Vukovar živi 365 dana, da bilo tko i bilo kada bude uputio poziv da će se Vukovarci odazvati tome. 1. kolovoza ćemo pomoći Ivani, onoliko koliko budemo najviše mogli – izjavio je Predrag Mišić, hrvatski branitelj iz Vukovara koji je inicijator ove akcije.

Pomoći možete uplatom na račun PBZ HR0623400091510869599

123 tisuća eura ili 900 tisuća kuna cijena je lijeka koji je Ivani potreban. Pri uplati kao primatelja potrebno je navesti Udrugu Sv. Jeronim, a za svrhu uplate – humanitarna akcija za Ivanu Boras.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime