1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Igor Nađ-dobitnik godišnje medalje ”Mirko Relec” za 2022. godinu na prijemu kod gradonačelnika Bosančića

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Godišnja medalja za razvoj sportske rekreacije ”Mirko Relec” za 2022. godinu, pripala je Igoru Nađu, koji je za ovu nagradu nominiran na prijedlog predsjednika Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca Nikole Jurkovića. Igor Nađ inače svestrani je sportaš, vatrogasac, član HGSS-a, no prije svega, humana osoba, u svakom trenutku spremna pomoći, koju je u povodu ove nagrade u svom uredu primio i vinkovački gradonačelnik.

„To je sad neki projekt koji traje 20 godina i sada sam prepoznat. Došlo je vrijeme da me predlože za neku nagradu. Predsjednik saveza za sportsku rekreaciju me predložio i hrvatski savez je to prepoznao i dodijelili su mi nagradu”, rekao je Igor Nađ.
Njegove aktivnosti su raznovrsne, baš kao i priznanja koja ostvaruje.
„Naš član koji je ujedno dobitnik brojnih nagrada na nivou republike Hrvatske. Ove godine je bio predložen od strane naših članica prema nacionalnom savezu sportske rekreacije. Gdje se na odboru utvrdilo da zadovoljava uvjete, prošao je natječaj i jednoglasno izabran kao dobitnik”, naveo je Nikola Jurković, predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca ”Sport za sve”.

A razloga za zadovoljstvo ima i Savez za sportsku rekreaciju grda Vinkovaca. Osim što je njihov član dobio godišnju nagradu za razvoj sportske rekreacije, i savez je među ovogodišnjim laureatima – dobitnici su nagrade za najveći broj održanih manifestacija na lokalnoj razini.
„Ova nagrada Mirko Relec koja je najveća nagrada na nacionalnom nivou koja se može dodijeliti. Dobitnik smo ove godine i nje. Što je kruna našeg rada i ovih osam godina truda i odricanja”, dodao je Jurković.

Kao udruga postoje već osam godina, okupljaju 14 članica i respektabilan broj članova.
Svi oni marljivo rade i trude se, a Igor Nađ pravi je primjer da se može doći do velikih rezultata. A osim što su Vinkovci poznati kao grad svih sportova, popravlja se dojam i na rekreativnom planu.

„Sportska rekreacija u Vinkovcima se jako diže. Imamo trenutno 14 udruga s 9 različitih sportova. Vidi se značajan porast članova koji su se počeli baviti sportskom rekreacijom u Vinkovcima. Trenutačno imamo 1300 članova koji su se počeli baviti rekreacijom”, izjavio je Igor Nađ.

„Danas smo imali priliku vidjeti što pojedinci mogu učiniti za svoj grad, što mogu učiniti za svoje sugrađane. Kroz djelovanje udruga, gospodin Nađ je stvorio ne samo pozitivnu energiju unutar grada. Stvorio je čitav jedan pokret koji je okrenut prema planinarenju, ne samo u ovoj situacije. Njega ima na više polja. Čestitke gospodinu Nađu i neka bude primjer svima onima unutar grada koji se žele baviti udrugama, sportom i koji žele biti društveno aktivni da je to jedno odricanje. jedan put u kojem trebaju dati sebe”, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Jer naposljetku društveno priznanje, uz vlastito odricanje – nema cijenu, poručeno je sa prijema.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime