25 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Ivana Plechinger predstavila svoju novu knjigu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ivana Plechinger poznata je radijska i TV voditeljica, pjevačica te autorica bestselera. Svestrana je to umjetnica koja je posjetila Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci te održala promociju svoje nove knjige naziva „Da sam ovo barem znala ranije.

Nakon što je svojim prvijencem za samopomoć oduševila mnogobrojne čitatelje, ona novom knjigom „Da sam barem ovo znala ranije” nudi nastavak svoje velike uspješnice. Inspiracija za novu knjigu bila joj je posjeta jednoj istarskoj školi gdje je pred 200-tinjak učenika govorila o svojoj prvoj knjizi. Iako je mislila da će učenici biti nezainteresirani, oni su zapravo bili oduševljeni. Tada si je pomislila „e da sam barem ovo znala ranije”. Kako kaže, tako je zapravo nastala knjiga, poželjela je sve što je naučila kroz život pretočiti u knjigu i možda pomoći ljudima da žive mirnije, pametnije i sretnije.

Mnogi recenzenti su njezinu novu knjigu okarakterizirali kao onu nakon koje ništa više neće biti isto. Kažu, knjiga je to koja za vrijeme čitanja podsjeća na sve istine koje mogu pomoći za mirniji, sretniji i pametniji život. „Ono što generalno ljudi zanemaruju, a izuzetno je važno i vrijedno – zahvalnost. Mi smo svi generalno vrlo nezahvalni, ne znamo cijeniti ono što imamo, ne znamo dovoljno uživati u životu. Kad bi samo malo bili više zahvalni za sve ovo što imamo, bili bi puno sretniji” poručila je Ivana u vinkovačkoj gradskoj knjižnici i čitaonici gdje se okupio veliki broj građana.

Odrednica koja se veže uz pero ove spisateljice zasigurno je ta što zirku životnih spoznaja i istina gradi na osobnim životnim iskustvima, radostima i bolima. Spisateljica u svojoj knjizi govori i o duši, nematerijalnoj komponenti života, koja za nju ima puno veći smisao. Kako kaže, sve oko nas i u nama događa se u savršeno vrijeme i na savršen način koliko god se to nama možda i ne sviđalo.

Stil pisanja Ivane Plechinger je jasan, čitak i pitak. Pripovijedanje u kojem se često obraća čitatelju je direktno i dojmljivo, a zaključci logični i uvjerljivi. Da sam barem ovo znala ranije knjiga je koja, ukratko rečeno, govori kako život prihvatiti kao bogatstvo čime ćemo ga učiniti smislenim.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime