17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Iz tiska izašao novi roman ”Put do koraka” pisca za mlade Vladimira Bakarića

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Iz tiska je, nakon tri godine, izašla nova knjiga Vladimira Bakarića ‘’Put do koraka’. Devetnaesta je to knjiga po redu našeg sugrađanina.

Ovoga puta radi se o romanu za mlade u kojem je radnja smještena u Vinkovcima 2019. godine kada je HNK Cibalia proslavljala svojih sto godina postojanja. I opet je to, po njegovom već isprobanom ‘receptu’, izmišljena priča stavljena u stvarno vrijeme i stvarne događaje, te je tako i svojevrstan dokument vremena. ‘Knjiga je trebala izaći baš za tu stogodišnjicu našeg kluba, ali je niz raznih okolnosti sve to odgodio nekoliko godina kasnije – rekao nam je Vladimir. Na knjizi je i ovoga puta radio provjereni tim; Dubravko Mataković korice i ilustracije, Ružica Pšihistal urednica, Ivana Petričević lektura i korektura, Goran Žunić likovno oblikovanje te tisk i uvez ‘Studio Moderna Zagreb.

Izdavač je Matica hrvatska, Ogranak u Vinkovcima. Potporu ovoj knjizi dalo je i Ministarstvo kulture i medija, prepoznavši ju kao društveno vrijednu knjigu, te Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vinkovci i HNK Cibalia Vinkovci. Promocija knjige predviđena je za siječanj 2024. godine o ćemu ćemo vas na vrijeme izvijestiti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime